Over ons
" Wij ontwerpen Smart Everyday Travelwear om de Modern Nomads in staat te stellen zich veilig te voelen, verbonden en georganiseerd te blijven en zich op een verantwoorde manier te bewegen. "

 

XD Design is een trots Nederlands merk dat aanwezig is in meer dan 50 landen en bij meer dan 3.000 retailers wereldwijd. Onze reis begon met de oprichting van onze designstudio in Shanghai, die wordt gerund door ambitieuze in-house ontwerpers uit de hele wereld. Maar ons merk is, net als vele andere succesverhalen, begonnen op een crowdfunding site genaamd Kickstarter. In 2016 lanceerden we onze Bobby Anti-diefstal Rugzak die met een hoge snelheid van start ging. Sindsdien hebben we meer dan 50.000 backers op crowdfunding platforms, meer dan 3.000 klantinteracties en duizenden volgers op social media. 

Omdat onze volgers massaal zijn gegroeid, wilden we ervoor zorgen dat we nooit uit het oog verloren wat belangrijk is voor ons bedrijf en onze klanten. Onze producten zijn ontworpen om de Moderne Nomaden te helpen hun dag op een veilige en functionele manier te laten verlopen - zodat ze zich meer verbonden en georganiseerd kunnen bewegen, ongeacht de afstand, plaats of materie. 

Duurzaamheid staat ook in ons DNA gegrift: met de grootste verantwoordelijkheid voor onze planeet gebruiken we de beste materialen en verpakkingen die op de markt verkrijgbaar zijn.

ONZE WAARDEN

Veilig
XD Design zorgt ervoor dat de Modern Nomads veilig zijn voor dieven en zakkenrollers met ons iconische anti-diefstal ontwerp met verborgen ritssluitingen, RFID-beschermde zakken, beschermende alarmen, snijwerende materialen en nog veel meer innovatieve functies.

Verbonden
XD Design stelt de Modern Nomads in staat om met de wereld te verbinden dankzij geïntegreerde USB-laadpoorten, zonnepanelen, draadloze oplaadpanelen en via SOS-meldingen.

Georganiseerd
XD Design stelt de Modern Nomads in staat om comfortabel en georganiseerd te reizen met Internal Dividers, Organization Panels en Mesh Pockets, aangevuld met Compressibele tassen.

Verantwoordelijk
XD Design maakt het mogelijk dat de Modern Nomads met respect voor onze planeet onderweg zijn door middel van producten en verpakkingen die zijn gemaakt met behulp van gerecyclede materialen.


ONS DOEL

Uitdagingen onderweg beheersen
Ons doel, de reden waarom we bestaan, is om mensen slimmer te maken door middel van innovatieve ontwerpen en hen het vertrouwen te geven om uitdagingen onder de knie te krijgen terwijl ze onderweg zijn. Van globetrotters tot forensen, onze slimme dagelijkse reisuitrusting zorgt ervoor dat de Modern Nomads veilig, verbonden, georganiseerd en verantwoordelijk zijn.

 

 

XD Design
MADE FOR MODERN NOMADS

 


KLIK EN DOE MEE AAN HET AVONTUUR MET ONS:


 

Klantenbeoordelingen
Transparantie is belangrijk voor ons, daarom willen we dat al onze klanten vrijuit spreken over hun ervaringen met ons bedrijf. 


Op Trustpilot, een onafhankelijke review-website, kunnen al onze klanten hun absolute eerlijke mening over onze producten en service delen. De inhoud van Trustpilot wordt niet gecontroleerd en alle reviews zijn voor iedereen zichtbaar. 

U kunt hieronder enkele van de klantervaringen bekijken of een kijkje nemen op onze Trustpilot-pagina, die altijd up-to-date is met de laatste reviews:  https://www.trustpilot.com/review/xd-design.com
Back to top