Disclaimer

Door de website van XD Design te openen en te gebruiken, gaat u akkoord met de volgende bepalingen en voorwaarden:

  1. XD Design onderhoudt, in dit verband ook namens (een deel van) zijn gelieerde ondernemingen, deze website als een service aan haar klanten en de internetgemeenschap. Hoewel XD Design er alles aan doet om de juistheid van de informatie op de XD Design-website te waarborgen, wordt de informatie op deze website aangeboden zonder enige verklaring of garantie. XD Design of een van haar dochterondernemingen is in geen geval aansprakelijk in verband met kennelijke (tik) fouten. XD Design garandeert niet dat de website of de servers die deze website beschikbaar stellen, vrij zijn van virussen of andere schadelijke elementen.
  2. XD Design behoudt zich het recht voor om op elk moment zonder kennisgeving wijzigingen en / of updates aan te brengen met betrekking tot de informatie op deze website
  3. De XD Design-website kan links bevatten die u naar andere websites leiden. XD Design biedt dergelijke links uitsluitend voor uw gemak, en de opname van een link naar dergelijke websites betekent niet dat XD Design de inhoud van dergelijke sites onderschrijft.
  4. XD Design is vrij om zonder enige compensatie alle ideeën, concepten, knowhow of technieken te gebruiken die zijn opgenomen in de communicatie en het materiaal dat het ontvangt, voor welk doel dan ook, inclusief het ontwikkelen, produceren en verkopen van producten.
  5. De website biedt toegang tot de wereldwijde productselectie van XD Design en kan daarom verwijzingen of kruisverwijzingen naar specifieke XD Design-producten en -services bevatten die niet (gemakkelijk) beschikbaar zijn in een bepaald land. Een dergelijke verwijzing betekent niet dat XD Design van plan is dergelijke producten of diensten in een bepaald land te verkopen.
  6. Deze disclaimer en alle andere inhoud van deze website worden beheerst door en geïnterpreteerd in overeenstemming met de Nederlandse wetgeving.Disclaimer Promoties/Kortingen

Kortingscodes zijn alleen geldig op de aangegeven datum.
Dit betekent dat de aanbieding om middernacht begint en om middernacht eindigt. Promoties starten op de openingsdag om 23:59 uur CET en eindigen op de dag van geven om 24:00 uur CET.

De kortingscode moet worden ingevoerd bij het afrekenen. Om de volledige kortingsdetails te zien, voeg eerst het item (s) toe aan uw winkelwagen. Om in aanmerking te komen voor Gratis Standaard Verzending, moet het subtotaal minimaal € 50 bedragen nadat alle kortingen zijn toegepast. Omzetbelasting, verzendkosten & afhandelingskosten komen niet in aanmerking voor korting.

Om onnodige vertragingen als gevolg van het vakantieseizoen te voorkomen, plaatst u uw bestelling op tijd. Informatie over geschatte leverings- / sluitingstijden, verzending en retouren is te vinden op onze FAQ-pagina.

Kortingscodes kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld of cadeaubonnen, en zijn niet geldig voor eerdere aankopen. Kortingscodes kunnen niet worden gecombineerd met andere kortingsbonnen, kortingen, aanbiedingen en / of promoties. & Nbsp; Alle verkoopartikelen kunnen niet worden geruild of gerestitueerd. Als u echter problemen ondervindt met de kwaliteit / levering, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons zeer behulpzame en enthousiaste klantenserviceteam via e-mail en / of chat!

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat zijn waarin u het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten met alle kaartjes aangehecht. Als een promotiecode is gebruikt voor uw bestelling, wordt deze niet terugbetaald. Restituties worden indien nodig afgehandeld via e-mail.

XD Design behoudt zich het recht voor om items in de sale collectie te verwijderen, toe te voegen of te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.
Back to top