FAQHieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen met de bijbehorende antwoorden.
Mocht je vraag hier niet tussen zitten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice: customersupport@xd-design.com
Wanneer je online een bestelling plaatst, ontvang je direct een orderbevestiging op het aangegeven e-mail adres.
Hierin vind je een overzicht van je bestelling met een ordernummer. Mocht je deze bevestiging niet ontvangen, neem dan even contact met ons op. Dit kan via customersupport@xd-design.com
Je kunt je afleveradres helaas niet meer wijzigen nadat de bestelling is afgerond. Dat komt omdat je order informatie meteen zal worden doorgestuurd naar onze warehouse.

Mocht je afleveradres incorrect zijn dan adviseren we je het volgende:

  1. Neem contact op met de bezorgingsdienst en vermeld je tracking parcel ID. Bij veel bezorgingsdiensten kunt u een re-direct aanvragen. Houd er rekening mee dat wij niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor eventuele beslissingen van derden.
  2. Neem contact op met de bewoners van het adres dat je hebt gebruikt tijdens het plaatsen van je bestelling.
Mocht het bovenstaande niet van toepassing zijn, dan nemen wij contact met je op in het geval het pakket niet geleverd kon worden en weer retour is bij ons.
Je bestelling kan na het afronden helaas niet meer gewijzigd of geannuleerd worden.
Je ontvangt een e-mail waarin alle informatie over de levering is opgenomen. Afhankelijk van het soort product dat je besteld hebt is er een track en trace code opgenomen waarmee je je bestelling kunt volgen. Deze informatie kun je ook vinden in je online account onder lopende orders. Mocht er geen informatie bekend zijn gemaakt neem dan contact op met onze klantenservice: customersupport@xd-design.com
Wanneer je bestelling voor 23:00 uur is afgerond wordt deze de volgende dag geleverd, tenzij anders vermeld. Je levering wordt verzorgd door PostNL. Bekijk hier wat de levertijden per land zijn.
Bij besteding boven de € 50,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht.
Bij besteding onder de € 50,- wordt € 4,20 per pakket in rekening gebracht.
Mocht je je bestelling niet op tijd ontvangen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice.
Dit kan via customersupport@xd-design.com. Graag in alle correspondentie je naam en ordernummer vermelden.
Ja, onze producten kunnen worden bezorgd in de volgende landen: Klik hier
Ja, dat kan. Tijdens je registratie kun je bij 'afleveradres' het adres invullen waar je je bestelling afgeleverd wilt hebben.
Bij je bestelling ontvang je een retourformulier. Met de sticker die je hierop vind kun je het pakket aan ons retourneren en zal het aankoopbedrag worden teruggestort op je rekening. Op dit formulier kun je ook de reden voor het retour sturen aangeven.

Let op! Bij een defect product is het belangrijk om eerst een mail te sturen naar customersupport@xd-design.com
Wij kunnen je dan verder helpen met de retourprocedure en een passende oplossing vinden.
Ja, dat kan. Dit werkt net als bij een retourzending.
Bij je bestelling ontvang je een retourformulier. Met de sticker die je hierop vind kun je het pakket aan ons retourneren en zal het aankoopbedrag worden teruggestort op je rekening.
Vervolgens kunt u het gewenste product via de normale weg op de webshop bestellen.
Nee dat is helaas niet mogelijk.
Wanneer je een adres hebt ingevuld dat een postbus is, gaat het pakket retour naar onze fulfillment center
Wij streven ernaar je geld binnen 5 werkdagen terug te storten op je rekening. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan even contact met ons op. Dit kan via customersupport@xd-design.com.
Je kunt in de webshop op de volgende manieren betalen: via iDEAL, via creditcard en via paypal.
Wij streven uiteraard naar een goede kwaliteit van al onze producten. Op het moment dat een product onverhoopt toch niet aan de eisen voldoet, dan kun je dit met het retouretiket op het retourformulier terugsturen.

Voor het terug sturen van een defect item ontvangen we graag eerst een e-mail via customersupport@xd-design.com met daarin uitleg van het probleem, zodat we samen een gepaste oplossing kunnen vinden
Je kunt met al je vragen en klachten terecht bij onze klantenservice. Dit kan via customersupport@xd-design.com. Graag in alle correspondentie je naam en ordernummer vermelden.
Nee, je kunt ook betalen zonder een account aan te maken.
Op het moment dat je je bestelling wilt afrekenen, kom je in het inlogscherm van de webwinkel.
Je kunt je wachtwoord opvragen via "Wachtwoord vergeten? Klik hier" (onder het inlogscherm voor bestaande klanten)

Let op: E-mailadressen die niet zijn geregistreerd, worden niet door de webshop herkend.
Nee, dat is niet nodig. Via "Mijn account" (rechtsboven in het menu) kun je heel eenvoudig wijzigingen aanbrengen in je persoonlijke account. Het gaat dan om wijzigingen in je naam, e-mailadres of telefoonnummer.

Back to top