Help

Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen met de bijbehorende antwoorden. Mocht je vraag hier niet tussen zitten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice: customersupport@xd-design.com


Hoe weet ik of mijn bestelling goed is aangekomen?

Wanneer je online een bestelling plaatst, ontvang je direct een orderbevestiging op het aangegeven e-mail adres. Hierin vind je een overzicht van je bestelling met een ordernummer. Mocht je deze bevestiging niet ontvangen, neem dan even contact met ons op. Dit kan via customersupport@xd-design.com

Ik wil mijn bestelling annuleren, hoe doe ik dat?
Je bestelling annuleren kan alleen als je product nog niet verzonden is. Neem zo snel mogelijk contact op met de klantenservice voor meer informatie. Dit kan via customersupport@xd-design.comGraag in alle correspondentie je naam en ordernummer vermelden.

Kan ik mijn bestelling nog wijzigen?

Je bestelling wijzigen kan alleen als je bestelling nog niet verzonden is. Neem zo snel mogelijk contact op met de klantenservice voor meer informatie. Dit kan via customersupport@xd-design.comGraag in alle correspondentie je naam en ordernummer vermelden.

Kan ik nagaan waar mijn bestelling nu is?
Je ontvangt een e-mail waarin alle informatie over de levering is opgenomen. Afhankelijk van het soort product dat je besteld hebt is er een track en trace code opgenomen waarmee je je bestelling kunt volgen. Deze informatie kun je ook vinden in je online account onder lopende orders.

Mocht er geen informatie bekend zijn gemaakt neem dan contact op met onze klantenservice: customersupport@xd-design.com

Wat zijn de levertijden?
Wanneer je bestelling voor 18:00 uur is afgerond wordt deze de volgende dag geleverd, tenzij anders vermeld. Je levering wordt verzorgd door Selektvracht.

Wat betaal ik aan verzendkosten?
Bij besteding boven de € 50,= worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Bij besteding onder de € 50,=  wordt € 4,95 per pakket in rekening gebracht, ongeacht het aantal artikelen.

Ik heb mijn bestelling niet op de afgesproken datum ontvangen. Wat nu?
Mocht je je bestelling niet op tijd ontvangen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan via customersupport@xd-design.comGraag in alle correspondentie je naam en ordernummer vermelden.

Leveren jullie ook in het buitenland?

Ja, onze producten kunnen worden bezorgd in de volgende landen: 
NederlandBelgie, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Groot Brittanie, Hongarije, Ierland, Italie, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië , Slowakije, Spanje, Tsjechië, Zweden.


Kan ik mijn bestelling op een ander adres laten bezorgen?
Ja, dat kan. Tijdens je registratie kun je bij ' afleveradres' het adres invullen waar je bestelling afgeleverd wilt hebben.

Kan ik mijn bestelling terugsturen als het product niet aan mijn wensen voldoet?

Bij je bestelling ontvang je een retourformulier. Met de sticker die je hierop vind kun je het pakket aan ons retourneren en zal het aankoopbedrag worden teruggestort op je rekening. Op dit formulier kun je ook de reden voor het retoursturen aangeven. 

Let op! Bij een defect product is het belangrijk om eerst een mail te sturen naar customersupport@xd-design.com


Wij kunnen je dan verder helpen met de retourprocedure en een passende oplossing vinden. 

Kan ik mijn bestelling omruilen?
Ja, dat kan. Dit werkt net als bij een retourzending. Bij je bestelling ontvang je een retourformulier. Met de sticker die je hierop vind kun je het pakket aan ons retourneren en zal het aankoopbedrag worden teruggestort op je rekening.

Vervolgens kunt u het gewenste product via de normale weg op de webshop bestellen.

Ik heb artikelen geretourneerd, maar heb mijn geld nog niet terug gestort gekregen. Wat moet ik nu doen?

Wij streven ernaar je geld binnen 5 werkdagen terug te storten op je rekening. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan even contact met ons op. Dit kan via customersupport@xd-design.com.

Op welke manieren kan ik betalen?
Je kunt in de webshop op de volgende manieren betalen: via iDEAL, via creditcard en via paypal.

Defect artikel ontvangen, wat nu?
Wij streven uiteraard naar een goede kwaliteit van al onze producten. Op het moment dat een product onverhoopt toch niet aan de eisen voldoet, dan kun je dit met het retouretiket op het retourformulier terugsturen.

Voor het terugsturen van een defect item ontvangen we graag eerst een e-mail via customersupport@xd-design.com met daarin de uitleg van het probleem, zodat we samen een gepaste oplossing kunnen vinden

Ik heb een klacht over mijn bestelling, wat moet ik doen?
Je kunt met al je vragen en klachten terecht bij onze klantenservice. Dit kan via customersupport@xd-design.com. Graag in alle correspondentie je naam en ordernummer vermelden.

Is het noodzakelijk om me te registreren?

Ja, je kunt alleen een product kopen binnen de webshop bij een volledige registratie. Het registratieproces is echter heel snel en je bent binnen 4 korte stappen al klant.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, hoe kom ik hier achter

Op het moment dat je je bestelling wilt afrekenen, kom je in het inlogscherm van de webwinkel. Je kunt je wachtwoord opvragen via "Wachtwoord vergeten? Klik hier" (onder het inlogscherm voor bestaande klanten)

Je kunt je wachtwoord opvragen via "Wachtwoord vergeten? Klik hier" (onder het inlogscherm voor bestaande klanten)

Let op: 
E-mailadressen die niet zijn geregistreerd, worden niet door de webshop herkend. 

Ik heb een nieuw e-mailadres. Moet ik nu ook een nieuw account maken?

Nee, dat is niet nodig. Via "Mijn account" (rechtsboven in het menu) kun je heel eenvoudig wijzigingen aanbrengen in je persoonlijke account. Het gaat dan om wijzigingen in je naam, e-mailadres of telefoonnummer.

Zijn de producten van XD Design ook op andere webshop verkrijgbaar?

De producten van XD Design worden wereldwijd verkocht bij verschillende online en offline retailers. Stuur een e-mail naar customersupport@xd-design.com en wij zullen de dichtstbijzijnde winkel aan je doorgeven.