Betalen

Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen met de bijbehorende antwoorden. Mocht je vraag hier niet tussen zitten, neem dan gerust contact op met onze klantenservice: customersupport@xd-design.com.
Wij streven ernaar je geld binnen 5 werkdagen terug te storten op je rekening. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan even contact met ons op. Dit kan via customersupport@xd-design.com.
Je kunt in de webshop op de volgende manieren betalen: via iDEAL,Achteraf via Klarna, creditcard(VISA, Mastercard, Maestro, Amex) en paypal.
Helaas bieden wij op dit moment geen express-levering opties en/of next-day levering opties.
Wanneer je online een bestelling plaatst, ontvang je direct een orderbevestiging op het aangegeven e-mail adres. Hierin vind je een overzicht van je bestelling met een ordernummer. Mocht je deze bevestiging niet ontvangen, neem dan even contact met ons op. Dit kan via customersupport@xd-design.com.
Helaas is dit niet mogelijk omdat het hele proces geautomatiseerd is en je order meteen verwerkt wordt. Je kunt het pakketje weigeren bij levering waarmee het als een retour behandeld zal worden. Heb je hier verder vragen over neem dan contact op via customersupport@xd-design.com. Graag in alle correspondentie je naam en ordernummer vermelden.Back to top