Retourneren & Ruilen

Hier kan jij een overzicht vinden van de meest gestelde vragen over het retourneren van jouw bestelling en de antwoorden hierop. Als je jouw vraag hier niet kunt terug vinden kan je contact openemen met customersupport@xd-design.com. Dit kan je in het Nederlands of Engels doen.
Retour procedure DHL – NL

Je kan het pakket kosteloos retourneren met de meegeleverde pakbon (geen sticker nodig).

- Breng het pakketje naar een DHL parcelshop
- Aangeven bij de baliemedewerker en aangeven dat je het betreffende pakketje retour wilt sturen (naar Active Ants - XD Design)
- De baliemedewerker plakt het retourlabel op het betreffende pakket, je zal ook een verzendbewijs ontvangen.
*Ingevulde pakbon moet in het pakketje zitten

Zodra het pakket retour is gekomen zal dit verwerkt worden en zal het aankoopbedrag op jouw rekening worden teruggestort.
Het bedrag zal na ongeveer 2 à 4 werkdagen (*5 à 10 voor creditcard overboekingen) op je rekening worden bijgeschreven.

Wees er wel van bewust dat je de order binnen 14 dagen dient te retourneren.

Als je een kapot item hebt ontvangen horen wij dit graag van te voren van jou via customersupport@xd-design.com. Dan kunnen wij jou helpen met de retour procedure en een passende oplossing vinden!
Ja, dit is mogelijk. Volg de retour procedure die bij de voorgaande vraag beschreven staat. Zodra wij de bestelling retour hebben ontvangen krijg je jouw geld teruggestort.

Je kan dan jouw nieuwe bestelling plaatsen op de webshop in de gewenste maat/kleur.
Wij proberen het bedrag binnen 5 werkdagen terug te storten. Als dit niet is gebeurd kan je altijd contact met ons opnemen zodat wij het direct kunnen oplossen. Je kan ons bereiken via customersupport@xd-design.com. Vergeet dan niet uw naam en ordernummer in het mailcontact te vermelden.
Neem contact op via customersupport@xd-design.com. Vergeet niet je order nummer en een foto bij te voegen ter referentie.
Je kan ten alle tijden contact met ons opnemen via customersupport@xd-design.com. Vergeet dan niet jouw naam en ordernummer in het mailcontact te vermelden.
Wij geven twee jaar garantie op onze producten. Dit dekt productiefouten. De garantie geldt niet voor schade door slijtage of eigen oorzaak. Wil je gebruik maken van je garantie, stuur dan een e-mail naar: customersupport@xd-design.com

Vermeld hierbij je ordernummer, besteldatum, volledige naam, omschrijving van de klacht en foto's van het defect.

Als het product niet is gekocht via onze officiële webshop of Amazon, willen we je vriendelijk adviseren om contact op te nemen met de winkel waar je het product hebt gekocht.

Back to top