This website requires cookies to provide all of its features. By using our website, you agree to our use of cookies - Privacy Policy - Hide this message

Tietosuojakäytäntö



1. Johdanto
2. Henkilötiedot, joita keräämme
3. Miksi keräämme henkilötietojasi: tarkoitukset
4. Lakipäätökset prosessoinnille
5. Alaikäisten henkilötiedot
6. Evästeet
7. Google Analytics
8. Facebook-pikseli
9. Kuinka kauan säilytämme tietosi
10. Kuinka turvaamme tietosi
11. Missä henkilötietojasi käsitellään
12. Kuka pääsee käsiksi tietoihisi
13. Muutokset käytäntöömme
14. Kuinka voit käyttää oikeuksiasi?
15. Vastustus- ja valitusoikeus
16. Yhteydenotot


1. Johdanto

Yksityisyytesi on tärkeää XD Design:ille (Xindao). Tässä Tietosuojakäytännössä on kerrottu, kuinka käsittelemme henkilötietojasi. XD Design (Xindao) noudattaa kaikkia voimassa olevia lakeja ja säädöksiä, mukaan lukien yleiset tietosuoja-asetukset (GDPR). Käytämme henkilötietojasi vain tässä Tietosuojakäytännössä ilmoitettuun tarkoitukseen emmekä mihinkään muuhun tarkoitukseen, ellei henkilötietojesi muunlainen käsittely vastaa sitä tarkoitusta, mihin nämä tiedot alunperin kerättiin.


2. Henkilötiedot, joita keräämme

Keräämme henkilötietoja sivustomme www.xindao.com ja www.xd-design.com kautta, kun otat yhteyttä meihin ja/tai kun lähetämme sinulle uutiskirjeemme.

Henkilötiedot ovat tietoja, joita voidaan käyttää henkilöllisyytesi tunnistamiseen. Keräämme seuraavia tietoja sinusta seuraavalla tavalla:

  • Kun teet sivustomme kautta tilauksen, pyydämme sinua syöttämään nimesi, osoitteesi, muut yhteystietosi ja laskutustiedot, jotta voimme käsitellä tilauksen ja toimittaa sinulle tilaamasi tuotteen.
  • Jos luot tilin sivustollamme, pyydämme sinua syöttämään nimesi, sähköpostiosoitteesi ja salasanasi niin, että voit myöhemmin kirjautua sisään ja käyttää palvelujamme. Pyydämme sinua ilmoittamaan laskutustietosi ja toimitusosoitteesi niin, ettei sinun tarvitse syöttää näitä uudelleen seuraavan tilauksesi yhteydessä.
  • Jos kirjoitat arvostelun, pyydämme sinua ilmoittamaan sähköpostiosoitteesi. Näin voimme ottaa sinuun yhteyttä, jos et ole tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen.
  • Jos olet yhteydessä asiakaspalveluumme chat-toiminnon kautta, täyttämällä verkkolomakkeen tai lähettämällä meille sähköpostia, pyydämme sinua ilmoittamaan sähköpostiosoitteesi, jotta voimme vastata kysymykseesi.
  • Jos haluat tilata uutiskirjeemme, pyydämme sinua ilmoittamaan sähköpostiosoitteesi, jotta voimme lähettää uutiskirjeen sinulle.
  • Käydessäsi sivustollamme kysymme sinulta, haluatko täyttää kyselylomakkeen. Tämän kyselyn päätarkoitus on palvelujemme parantaminen yleisesti. Tähän kyselyyn osallistuminen ei ole pakollista tuotteidemme tilaamiseksi verkkokaupastamme.
  • Vieraillessasi sivustollamme keräämme tietoja vierailustasi ja kohdista, joita näpäytät sivustolla. Näin voimme näyttää sinulle tuotteitamme ja tehdä vierailustasi persoonallisemman. Tämä koskee tietokoneesi IP-osoitetta, käyttäjätunnustasi, haun ajankohtaa ja muita tietoja, joita selaimesi meille lähettää. Yritämme tehdä nämä tiedot nimettömäksi mahdollisimman hyvin.
  • Keräämme teknisiä tietoja sivustojemme käyttäjistä analysoidaksemme ja parantaaksemme palvelujamme. Tähän kuuluvat tilastollisten tietojen arviointi ja analyysi sekä käyttäjätilastojen luominen. Yritämme tehdä nämä tiedot nimettömäksi mahdollisimman hyvin. Käytämme teknisiä tietoja käyttämällä evästeitä.



  • 3. Miksi keräämme henkilötietojasi: tarkoitukset

    Käsittelemme henkilötietojasi vain yllä kuvattuihin tarkoituksiin. Pyydämme suostumustasi ennen henkilötietojesi käyttämistä muuhun tarkoitukseen, ellei henkilötietojesi muunlainen käsittely vastaa sitä tarkoitusta, mihin nämä tiedot alunperin kerättiin. Jos haluamme käsitellä henkilötietojasi muissa tarkoituksissa, ilmoitamme sinulle asiasta etukäteen. Saatamme jakaa henkilötietojasi viranomaisten tai muiden kolmansien osapuolten kanssa, esimerkiksi silloin, kun laki edellyttää tätä. Emme käytä henkilötietojasi tehdäksemme pelkästään automaattiseen käsittelyyn pohjautuvia päätöksiä, mukaan lukien profilointi.


    4. Lakipäätökset prosessoinnille

    Sopimus
    Lähettäessäsi tilauksen solmit kanssamme sopimuksen. Tämä tarkoittaa, että tarvitsemme sinulta tiettyjä tietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi ja laskutustietosi.

    Oikeutetut edut
    Saatamme käsitellä tietojasi, jos henkilötietojesi käsittelyyn on tietyt oikeudelliset edut, mikäli sinun etusi tietojen käsittelemättä jättämiseen eivät ole suuremmat. Markkinointikampanjoiden optimointi, sivustomme yksilöllistäminen ja kysymyksiisi vastaaminen on osa tavallisia liiketoimiamme. Lisäksi haluamme pitää sinut ajan tasalla tuotteistamme uutiskirjeiden kautta, mikä myös kuuluu tavallisiin liiketoimiimme. XD Design pyrkii tekemään sivustostaan hyvin toimivan ja sivustolla vierailijoiden toiveiden mukaan räätälöidyn.

    Sinulla on oikeus vastustaa näitä käsittelytoimenpiteitä. Jos vastustat toimenpiteitä, ota yhteyttä meihin. Voit saavuttaa meidät sähköpostitse osoitteessa: info@xindao.comtai soittamalla numeroon: +31 (0) 70 319 99 85. Tässä tapauksessa keskeytämme henkilötietojesi käsittelyn, ellei käsittelyyn ole oikeutettuja syitä, jotka ovat painavampia kuin sinun syysi käsittelyn lopettamiseen. Jos pyydät meitä keskeyttämään käsittelyn, et pysty hyödyntämään palvelujamme parhaalla mahdollisella tavalla.

    Lupa
    Tietyissä tapauksissa pyydämme sinulta lupaa henkilötietojesi käsittelyyn. Tämä koskee seuraavia prosesseja:

  • Ennen kuin luot tilin sivustollamme
  • Ennen kuin kirjoitat arvostelun tai otat yhteyttä asiakaspalveluumme
  • Ennen kuin lähetämme sinulle uutiskirjeen


  • Sinulla oikeus perua antamasi lupa koska tahansa. Tällaisessa tapauksessa henkilötietosi poistetaan, ellei ole olemassa pakottavia syitä siihen, ettemme voi poistaa henkilötietojasi. Voit perua antamasi luvan seuraavasti:

  • Uutiskirje: jokaisessa uutiskirjeessä on linkki, jota näpäyttämällä voit lopettaa uutiskirjeen tilaamisen.
  • Tili: voit peruuttaa tilauksen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen customersupport@xd-design.com
  • Ota yhteyttä asiakaspalveluun: voit ottaa meihin yhteyttä peruaksesi antamasi suostumuksen soittamalla numeroon: +31 (0) 70 319 99 00.



  • 5. Alaikäisten henkilötiedot

    Käsittelemme alaikäisten henkilötietoja vain, jos siihen on saatu lupa vanhemmalta, huoltajalta tai lailliselta edustajalta.


    6. Evästeet

    Käytämme niin kutsuttuja ”evästeitä”. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka on tallennettu tietokoneelle tai muuhun laitteeseen, kuten tablettiin tai puhelimeen, vierailijan katsoessa tai käyttäessä sivustoamme. Koska osa evästeistä voidaan yhdistää henkilökohtaisiin preferensseihin, ne katsotaan kuuluvaksi henkilötietoihin.

    XD Design käyttää evästeitä seuraavissa tarkoituksissa:

  • Jotta verkkosivusto toimisi asianmukaisesti tai paremmin, esim. vierailijoiden tunnistamisessa ja näin paremman palvelun tarjoamisessa.
  • Sivuston liikenteen analyysiin, jonka tavoitteena on mahdollisten parannusten tunnistaminen.
  • Sivustojen käyttökäyttäytymisen tallentamiseen niin, että voimme tarjota paremmin kohdistettuja tarjouksia.


  • Voit päättää itse, hyväksytkö evästeiden käytön vai kiellätkö sen. Suurin osa Internet-selaimista on asetettu hyväksymään evästeet automaattisesti (oletusasetus). Voit kuitenkin muuttaa selaimesi asetuksia estääksesi tämän. Internet-selaimesi Ohje-toiminto näyttää, kuinka voit estää evästeiden käytön. Jos estät evästeiden käytön, tietyt sivustojen osat eivät toimi optimaalisesti tai eivät ole lainkaan käytettävissä. Voit myös muuttaa asetuksia niin, että saat ilmoituksen ennen kuin eväste tallennetaan. Emme säilytä ainutkertaisia henkilötietoja. Verkkosivustollamme kävijät pysyvät nimettöminä. Siksi evästeemme eivät sisällä mitään sellaisia tietoja, jotka voidaan yhdistää yksilöihin. Käsittelemme evästeiden avulla kerättyjä tietoja luottamuksellisesti.


    7. Google analytics

    Käytämme Google analytics -palvelua kerätäksemme tilastotietoja sivustomme käytöstä. Tämän avulla pyrimme luomaan kohdistettuja markkinointikampanjoita.


    8. Facebook-pikseli

    Käytämme Facebook-pikseleitä kerätäksemme tietoja, jotka mahdollistavat tiettyjen kohderyhmien tunnistamisen. Lisätietoja siitä, mitä Facebook tekee henkilötiedoillasi, on Facebookin tietosuojakäytännöissä osoitteessa: https://www.facebook.com/about/privacy


    9. Kuinka kauan säilytämme tietosi

    Emme säilytä tietojasi kauempaa kuin mitä tarkoitus, jonka vuoksi käsittelemme tietojasi, edellyttää.
  • Uutiskirje: nimesi ja yhteystietosi säilytetään niin kauan kuin haluat vastaanottaa uutiskirjeemme.
  • Vastaaminen kysymyksiisi: nimesi ja yhteystietosi säilytetään niin kauan kuin tarpeen, jotta voisimme vastata kysymyksiisi.
  • Tuotteidemme toimitus: säilytämme tietosi vain niin kauan kuin se on välttämätöntä tuotteen toimittamiseksi, maksun saamiseksi ja muita hallinnollisia tehtäviä varten. Emme säilytä laskutusta varten kerättyjä tietoja yli kahta vuotta, ellei tietojen säilyttämiseen ole muita (lain edellyttämiä) syitä.
  • Tekniset syyt, kuten sivuston optimointi: tekniset tiedot tallennetaan mahdollisuuksien mukaan nimettömässä muodossa, ja niitä käytetään tarpeen mukaan sivuston optimoimiseksi. Enimmäissäilytysaika on kuusi kuukautta.
  • Tutkimukset: säilytämme näitä tietoja vain niin kauan kuin palvelujemme laadunvalvonta edellyttää.



  • 10. Kuinka turvaamme tietosi

    Olemme ryhtyneet teknisiin ja organisatorisiin toimenpiteisiin henkilötietojesi suojaamiseksi laittomilta prosesseilta tai katoamiselta.

    Turvatoimenpiteet, joihin olemme ryhtyneet, sisältävät seuraavat toimenpiteet, mutta niitä ei ole rajoitettu näihin:

  • Kaikkien meidän palveluksessamme työskentelevien henkilöiden on sitouduttava käsittelemään henkilötietojasi luottamuksellisesti.
  • Takaamme, että kolmannet osapuolet, joilla on pääsy henkilötietoihisi, noudattavat asettamiamme, turvallisuutta koskevia määräyksiä. Olemme solmineet sopimuksen näiden kolmansien osapuolten kanssa tietojesi suojaamiseksi.
  • Olemme luoneet turvallisen varmuuskopioympäristön, jotta voimme palauttaa henkilötiedot fyysisten tai teknisten ongelmien sattuessa.
  • Testaamme ja arvioimme määritetyt toimenpiteet säännöllisesti.


  • Emme pysty täysin ehkäisemään kolmannen osapuolen pääsyä tietoihisi emmekä tietojesi katoamista, mikäli turvatoimenpiteissämme tapahtuu odottamaton katkos. Olemme kuitenkin ryhtyneet asianmukaisiin toimenpiteisiin varmistaaksemme, etteivät valtuuttamattomat henkilöt pääse käsiksi henkilötietoihisi.


    11. Missä henkilötietojasi käsitellään

    Henkilötietojasi käsitellään Euroopan unionissa. Henkilötietojasi ei käsitellä muissa maissa eikä niitä lähetetä muihin maihin.

    12. Kuka pääsee käsiksi tietoihisi

    Emme luovuta henkilötietoasi kolmansille osapuolille lukuun ottamatta alla kuvattuja osapuolia tai mikäli sinä olet antanut luvan tietojen luovuttamiseen. Työskentelemme seuraavien ulkopuolisten tahojen kanssa, joilla on pääsy henkilötietoihisi:
  • Taloushallintomme ylläpito ERP-järjestelmämme kautta (Microsoft Dynamics);
  • Facebook, käyttäjäprofiilien luomiseksi kohdistettua markkinointia varten;
  • Copernica, suoraa sähköpostiviestintää varten;
  • Active Ants, muiden tilausaktiviteettien suorittamiseksi;
  • Channel Advisor, myynninhallintajärjestelmänä;


  • Olemme solmineet tietojesi suojaamiseksi käsittelysopimuksen niiden osapuolten kanssa, jotka käsittelevät henkilötietojasi. Pidätämme oikeuden henkilötietojesi jakamiseen kolmansille osapuolille, jos laki edellyttää tätä tai jos se on välttämätöntä sinun, meidän tai kolmansien osapuolten etujen suojaamiseksi.


    13. Muutokset käytäntöömme

    Tätä tietosuojakäytäntöä saatetaan muuttaa, jos tuotteisiimme, palveluihimme tai tietosuojalainsäädäntöön tulee muutoksia. Julkaisemme kaikki muutokset tällä sivustolla. Jos tekemämme muutokset ovat suuria, ilmoitamme asiasta sinulle henkilökohtaisesti esim. lähettämällä sähköpostia.


    14. Kuinka voit käyttää oikeuksiasi?

    Sinulla on monia oikeuksia tietosuojalainsäädännön mukaan (mukaan lukien GDPR – yleinen tietosuoja-asetus). Nämä oikeudet on kuvattu GDPR:n artikloissa 12–23 ja tähän liittyvässä lainsäädännössä. Joka tapauksessa sinulla on seuraavat oikeudet henkilötietoihisi liittyen:

  • oikeus pyytää päästä käsiksi henkilötietoihisi
  • oikeus pyytää henkilötietojesi korjaamista, jos niissä on virheitä (oikaisu)
  • oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista
  • oikeus pyytää henkilötietojesi rajoittamista
  • jos olemme käsitelleet henkilötietojasi oikeutettujen etujemme perusteella: oikeus vastustaa henkilötietojesi (tästä eteenpäin tapahtuvaa) käsittelyä (vastustus)
  • jos olemme käsitelleen henkilötietojasi antamasi luvan perusteella: oikeus pyytää henkilötietojesi siirtoa (tietojen siirrettävyys)


  • Jos haluat tähän liittyviä lisätietoja tai jos haluat käyttää yhtä tai useampaa näistä oikeuksistasi, ota meihin yhteyttä osoitteessa gdpr@xindao.nl


    15. Vastustus- ja valitusoikeus

    Käsittelemme tiettyjä sinuun liittyviä henkilötietoja oikeutettujen etujemme perusteella. Sinulla on oikeus vastustaa koska tahansa tämän perustella tapahtuvaa henkilötietojesi käsittelyä. Tässä tapauksessa keskeytämme henkilötietojesi käsittelyn, ellei meillä ole käsittelyyn oikeutettuja syitä, jotka ovat painavampia kuin sinun syysi käsittelyn lopettamiseen.

    Mitä sinun on tehtävä, jos olet eri mieltä tekemästämme päätöksestä, esimerkiksi, jos päätämme olla poistamatta henkilötietojasi? Tässä tilanteessa sinulla on seuraavat mahdollisuudet:

  • Ota meihin yhteyttä: tässä tilanteessa yritämme löytää yhdessä kanssasi ratkaisun. Yhteystietomme ovat nähtävissä tämän tietosuojakäytännön lopussa.
  • Valituksen jättäminen: sinulla on oikeus jättää valitus tietosuojaviranomaiselle: https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl/
  • Välimiesmenettelypyyntö: sinulla on oikeus pyytää tietosuojaviranomaiselta välimiesmenettelyä sinun ja meidän välillämme: https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl/
  • Oikeudenkäynti: sinulla on oikeus kääntyä oikeustoimikelpoisen tuomioistuimen puoleen riita-asian käsittelemiseksi.



  • 16. Yhteydenotot

    Vastuu henkilötietojen käsittelystä:
    Xindao B.V.
    Verrijn Stuartlaan 1D
    2288 EK Rijswijk
    S-posti: customersupport@xd-design.com
    Puhelin: +31 (0)70 319 99 00


    Back to top